miercuri, 6 august 2014

Combina frigorifica Bosch KGV36NL20, 309 l, Clasa A+, H 185 cm, Argintiu

Pentru pastrarea in conditii a alimentelor,o combina frigorifica fabricata de catre un producator cu renume se dovedeste a fi alegerea ideala.

Aceasta combina frigorifica se regaseste in clasa entry level,oferind pentru pretul platit:
 -un sistem clasic de racire cu un compresor care are o eficienta foarte buna,fiind si foarte economic energetic
 -clasa energetica A+,274Kw/an
 -o capacitate de depozitare de 309L,dintre care un congelator de 94L impartit pe 3 compartimente si un frigeder de 215L care este compartimentat foarte bine
 -materialul din care este realizata este foarte bun,iar usile sunt din inox
 -iluminarease se face pe LED-uri

O gasim aici la un pret foarte avantajos

    

         Aici specificatiile tehnice complete

Cu toate ca nu vine cu tehnologia no frost,dezghetarea congelatorului va fi necesara doar o data pe an,o cantitate foarte mica de gheata fiind produsa,chiar nesemnificativa.Dar producatorul recomanda sa faceti acest lucru.Alimentele se vor pastra foarte bine,pungile nu se vor lipii intre ele si vor fi pastrate la temperatura de -18 grade celsius.
Un avantaj al tehnologiei clasice de racire,comparativ cu cea no frost vine pe partea frigiderului-alimentele se vor pastra foarte bine si nu se vor usca,pastrandu-se o umidatate optima.

Aceasta este una din recomandarile mele in ceea ce priveste achizitionarea unei combine frigorifice de calitate,dar exista si alte modele destul de competitive din aceasta clasa de pret.Alegerea este a dumneavoastra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates