joi, 14 august 2014

Televizor Interactiv LED Samsung 60H7000, 152 cm, Full HD

Cu acest televizor de la samsung veti experimenta cea mai buna experienta media entertainment intalinta pana in prezent.
Designul liniar ultramodern,imaginea cristal si functiile avansate fac din acesta alegerea ideala pentru o persoana pretentioasa.

Panoul led full hd cu diagonala de 152 cm va oferi imagini extrem de clare,vibrante si precise.
Cu ajutorul tehnologiei micro dimming ultimate, care se bazeaza pe algoritmi speciali de imbunatatire a imaginii contrastul,culorile si detaliile vor fi imbunatatite semnificativ,rezultand tonuri de negru mai profunde si tonuri de alb mai pure,o imagine mult mai clara si precisa.
Tehnologia clear motion rate 600 Hz ofera o vizionare superioara a scenelor in miscare,o imagine exacta, fara neclaritati.
Wide color enhancer plus imbunatateste drastic afisarea nuantelor,fiind recreeate foarte natural.

Aici un pret foarte bun pentru acest smart tv interactiv

                     Aici toate caracteristicile,functiile si specificatiile tehnice

Sistemul audio al televizorului este oferit de doua difuzoare integrate,cu o putere toatala de 20W,capabile sa redea un sunet foarte clar si patrunzator in filme si muzica.

O experienta multimedia foarte captivanta este oferita de nenumaratele functii si aplicatii care sunt puse la dispozitie prin intermediul platformei smart hub.
Playerul multimedia va reda orice format audio si video la cea mai buna calitate hd.
Meniul este intuitiv si se misca foarte usor si fin.
Procesorul quad core chiar isi face simtita prezenta.
Multitasking-ul este remarcabil,impreuna cu functia multi link screen care ne permite vizionarea mai multor ecrane simultan.De exemplu vizionare tv si browsing internet.

Fiind un televizor interactiv,vom putea interactiona cu acesta prin gesturi si prin telecomanda smart cu touchpad.


In concluzie ,recomand acest super televizor interactiv oricarei persoane care are bugetul necesar la dispozitie si este gata sa faca urmatorul pas in universul video.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates