duminică, 3 august 2014

Televizor Smart LED LG, 81 cm, Full HD, 32LB5700

Acest televizor aduce foarte multe tehnologii importane,oferind o calitate a imaginii impresionanta si functii multimedia la un pret redus.

Calitatea superioara a imaginii este data de panoul led full hd 1080p, care vine cu un panou ips capabil  sa ofere unghiuri mari de vizualizare,calitate perfecta a imaginilor in miscare,iar culorile sunt redate foarte natural,cat mai apropae de realitate.


Tehnologia de imagine triple xd engine,care se bazeaza pe algoritmi speciali de imbunatarire a imaginii va oferi cele mai bune culori,contraste si cea mai buna calitate.
Sunetul:-se compune din doua difuzoare de cate 10W fiecare care vin cu tehnologii de la dolby si dts.

Aici un pret foarte bun pentru acest televizor
                            Aici o lista cu specificatiile complete

Receptionarea canalelor este asigurata de tunerul digital actualizat,care este compatibil cu noua tehnologia(dvb-c/t2/s2),capabil sa receptioeze canale hd si digitale.

Gasim un numar variat de conexiuni,printre care o conexiune enthernet cu cablu,3 porturi hdmi,3 usb,iesire audio digitala,etc.

Ce nu am specificat este ca acest tv este unul smart,aducand toate aplicatiile cu care suntem obisnuiti sa le avem pe un televizor de acest fel.

Redarea filmelor se va face de pe un server media local sau de pe o unitate externa de stocare,conectata prin usb.
Citeste aproape orice format al imaginii,sunetului si subtitraree-de exemplu filme in container .mkv cu imagine mpeg 4,sunet dts hd si subtitrare .srt .

Se remarca si prin design,fiind foarte subtire,stilat si realizat din materiale de calitate.

In concluzie recomand acest model datorita calitatilor sale exceptionale,care il fac un produs de calitate care face toti banii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates