joi, 27 martie 2014

Televizor Smart LED Sony 102cm Full HD 40W605-Review

Azi vin cu un review scurt al televizorului smart de la sony,model 40w605.
Incep a spune ca face parte din seria 2014,aparut pe piata de foarte putin timp si are un pret foarte atragator aici pretul actualizat  .
Este un smart tv cu design elegant si cu toate functiile care ar putea sa le aiba un smart tv.
Când il scoti din cutie esti uimit de aspectul sau,foarte fin,stilat;unde s-a ajuns si cu tehnologia si designul in anul 2014!



Daca designul deja v-a convins sa trecem la specificatiile tehnice care si pe cei pretentiosi ii vor convinge.Are un panou full hd,led,cu un contrast foarte mare si culori bogate.Caracteristice speciale ale imaginii ar fi:Intelligent Picture Optimizer,X-Reality PRO,Motionflow XR 200,Advanced ,Contrast Enhancer,24p True Cinema,Live Colour,Deep Colour.Nu mai intru in detalii,pentru caracteristici si specificatii complete intrati aici   .
Televizorul are doua difuzoare de 8w care se aud foarte clar,dar are si iesire optica pentru a fi cuplat cu un sistem audio,in cazul acesta ar fi o sonorizare 5.1 de calitate.
Are wifi incorporat,dlna,tuner digital dvb-c si multe altele.


Acest televizor merita cumparat datorita functiilor avansate,a imaginii,a marcii sony,firma cu traditie in televizoare si a pretului atragator.

Edit 06.08.2014:aici o oferta foarte tentanta pentru acest televizor,chiar merita
Televizorul poate fi achizitionat si de la: Altex





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates