sâmbătă, 29 martie 2014

Televizor LED Samsung, 80 cm, Full HD 32EH5450-Review

Este unul din putinele televizoarele care au un raport calitate pret asa de bun.Are foarte multe functii si pret foarte atragator:verifica pretul actualizat.
Privit din fata are  un design foarte atragator.Sa nu va asteptati sa fie foarte subtire,caci nu este,dar acest lucru nu are de ce sa va deranjeze.


Ecranul este unul de ultima tehnologie,un led full hd de inalta calitate,cu o rezolutie nativa de 1920x1080.Diagonala de 80 cm este perfecta pentru un dormitor,nu cred ca ati avea nevoie de ceva mai mare.
Si sa vorbim depre functii:este un SMART TV,ati auzit bine.Are functiile unui televizor mai scump la acest pret incredibil:verifica aici pretul

Prin intermediul platformei smart Samsung se pot utiliza foarte multe aplicatii.Televizorul are si un player capabil sa redea continut audio si video HD..Functia DLNA permite partajarea de continut de pe mai multe dispozitive compatibile.

Nu mai intru in detalii,ar mai fi spus multe.Doar spun ca acest televizor il recomand oricarei persoane care doareste sa aiba un produs performant la un pret rezonabil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates