miercuri, 26 martie 2014

Televizor Smart 3D LED Samsung 40F6510, 101 cm, Full HD-Review

Televizorul este unul smart,dispune de foarte multe aplicatii prin intermediul platformei smart hub,are o gramada de functii,designul este foarte placut,iar pretul este unul atragator :verifica pretul.
Are toate functiile unui televizor performant din ziua de azi,functii care se dovedesc foarte utile pentru divertismentul de acasa.
Are un panou foarte performant ips full hd 3d ce reda imaginile la adevarata lor calitate,iar vizionarea de filme 3d este o experienta foarte placuta.La caracteristicile ecranului se mai adauga alte cateva functii foarte interesante:Verifica aici specificatiile complete

Face parte din seria 6,gama 2013.Aceasta serie aduce cateva functii impresionante printre care exemplific comanda vocala(care permite controlarea unor functii,de exemplu volumul,canalele TV),folosirea smartphone-ului ca telecomanda,functia dlna all share care permite sa partajam continut pe o retea media privata.


Este disponibil la un pret foarte atractiv:aici pretul


Tinand cont de caracteristici, functii si design pot spune ca acest produs este alegerea perfecta,chiar si pentru o persoana mai pretentioasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates