miercuri, 26 martie 2014

Televizor LED Smart Samsung 42F5300, 107 cm, Full HD-Review

Acest televizor face parte din seria smart de la Samsung,un televizor cu specificatii impresionante si pret bun Verifica pretul actualizat
Sa începem cu partea smart a televizorului:prin portalul smart hub se pot accesa o multitudine de aplicatii,gen you tube,Facebook,maps,Skype etc.,browser internet si multe alte functii smart. Aici specificatiile complete
Functia allshare permite impartasirea continutului de pe dispozitivele compatibile pe ecranul televizorului sau redarea de continut video hd,audio etc de pe un server media local,prin intermediul functiei dlna.Inca o caracteristica importanta este procesorul,unul dual core care permite functia multitasking(interesanta pe un smart tv) si sporeste viteza de navigare prin meniuri.
Panoul IPS Full HD este unul de calitate,oferind imagini foarte clare,culori bogate si vii,iar calitatea imaginii este imbunatatita  prin intermediul tehnologiilor clean view si Wide Color Enhancer.

O alta functie este redarea de filme la calitate 1080p hd,muzica si poze de pe un mediu de stocare extern(HDD sau stick).
Sunetul este redat la calitate excelenta prin boxele incorporate,dar si mai excelenta printr-un sistem audio,multumita iesirii optice.Vizionarea unui film in 5.1 printr-un este o placere,o explerienta foarte placuta.

Are tuner digital incorporat ce poate receptiona canale sd si hd de la diversi operatori si poate fi imperecheat si cu un cam ci/ci+.
Este disponibil si in versiunile de 80 cm:Varianta de 32 inch
                                                      119 cm:Varianta de 46 inch
Aceste versiuni au aceleasi specificatii,dar diagonale diferite.

In incheiere spun ca acest televizor este unul foarte bun,cu caracteristici si functii impresionante,iar pretul este unul foarte atragator.L-as recomanda oricui cu placere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates