marți, 31 ianuarie 2017

Televizor LED Smart Samsung, 101 cm, 40KU6092, 4K Ultra HD - REVIEW

Rezolutia 4K a devenit un standard al generatiei actuale atunci cand vine vorba de televizoare. Producatorii au lansat in 2016 numeroase televizoare performante, capabile sa ofere un spectacol vizual de calitate, ca urmare a utilizarii panourilor 4K Ultra HD de ultima generatie.

Modelul 40KU6092 de la Samsung nu face exceptie, venind cu cele mai noi tehnologii disponibile. Un televizor LED cu rezolutia 4K Ultra HD, inzestrat cu tehnologii precum: PurColor, Micro Dimming, High Dynamic Range sau Motion Rate. Ofera imagini de o calitate superba, asigurand o experienta de vizionare perfecta. Modelul mai vine echipat cu functionalitate SMART, cu un sistem de sunet Dolby Digital Plus, dar si cu o conectivitate extinsa. Se remarca si prin design, fiind un televizor modern, realizat la cele mai inalte standarde, care va satisface cu siguranta asteptarile unui
utilizator cu pretentii rezonabile.

Aici un pret bun pentru acest televizor

Televizor LED Smart Samsung, 101 cm, 40KU6092, 4K Ultra HDTelevizorul Samsung adopta un design tipic modelelor din cea mai recenta gama. Este disponibil in culoarea neagra, avand un finisaj mat, realizat la cele mai ridicate standarde. Este incadrat de o rama foarte subtire, fiind sustinut de un suport curbat care arata foarte bine. Televizorul este realizat din plastic in totalitate, avand o greutate de 8,6 kg si dimensiunile de: 918 x 536 x 63 mm.

Modelul Samsung exceleaza pe partea de imagine. Acesta vine cu un ecran LED de 101 cm cu rezolutia 4K Ultra HD de 3840 x 2160 pixeli, fiind capabil sa ofere o experienta de vizionare superba. Acest fapt se datoreaza si tehnologiilor superioare: Mega Contrast, Contrast Enhancer, PQI 1300, Motion Rate 100, High Dynamic Range, Pur Color si Micro Dimming, care imbunatatesc semnificativ performantele video. Televizorul ofera imagini stralucitoare, avand capacitatea de a reproduce cu fidelitate toate sursele de imagine. Are un contrast excelent, asigurand un nivel de negru perfect. Reproduce culorile cu fidelitate, asigurand imagini vii si naturale. Scenele in miscare le reda cursiv, fara sacadaje. 40KU6092 asigura astfel imagini de o claritate impecabila, satisfacand asteptarile unui utilizator cu pretentii ridicate.

Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Sistemul audio al modelului are puterea de 20 de W, fiind sustinut de tehnologia Dolby Digital. Acesta ofera un sunet de calitate, asigurand un efect captivat in filme, asta si datorita functiei DTS Sound 5.1.

40KU6092 ofera acces la internet si la un set de aplicatii aferente. Este un model SMART inzestrat cu functii variate, furnizand o experienta multimedia de calitate. Televizorul vine cu o interfata prietenoasa, cu numeroase aplicatii, printre care Netflix, YouTube, HBO Go si Browser, cu functii precum Mirroring si Media Player, dar si cu un procesor Quad Core care asigura viteze superioare. Se poate conecta la reteaua de internet si prin Wi-Fi, pentru o flexibilitate ridicata.

Poate receptiona canalele TV la o calitate ridicata, asta multumita tunerului DVB-C din dotare.
Pe partea de conectivitate, modelul ofera variate optiuni pentru conectarea la alte aparate. Vine echipat cu: 3 port-uri HDMI, 1 intrare component, 1 intrare compozit, 2 port-uri USB, 1 iesire audio optica, 1 slot CI+ si Wi-Fi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates