vineri, 13 ianuarie 2017

Masina de spalat rufe Beko WTV8734XS0, 8 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, 60cm, Alb - REVIEW

Electrocasnicele Beko sunt recunoscute prin faptul ca sunt calitative si fiabile. Acestea ofera performante de top la preturi rezonabile, dovedindu-se in multe cazuri ideale pentru utilizatorii care doresc un produs cu un raport calitate pret favorabil, de o calitate superioara.
In articolul de astazi voi vorbi despre masina de spalat Beko WTV8734XS0, care vine echipata cu numeroase functii si tehnologii superioare pentru a furniza rezultate impecabile in procesul de spalare.

Aceasta integreaza o gama variata de programe, asigurand conditii ideale la spalarea articolelor din diferite materiale. Ofera o capacitate generoasa de incarcare, fiind potrivita si pentru familiile mai numeroase. Vine cu un motor ProSmart Inverter, dar si cu tehnologiile: Silent Tech, Aqua Fusion si AquaWave. Este deosebit de eficienta, asigurand performante exceptionale, dar si economii substantiale. Reprezinta o alegere avantajoasa, fiind o masina care va satisface asteptarile referitoare la performanta.

Aici un pret bun pentru aceasta masina de spalat rufe

Masina de spalat rufe Beko WTV8734XS0, 8 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, 60 cm, AlbBeko WTV8734XS0 are o capacitate mare de incarcare, mai exact de 8 kg. Aceasta va raspunde cerintelor unei familii mai numeroase, suportand si incarcaturile mai voluminoase. Este si destul de compacta, fiind realizata la dimensiunile standard. Masoara: 84 x 60 x 54 cm, integrandu-se la perfectie in orice decor al locuintei. In ceea ce priveste aspectul, masina adopta o constructie moderna, fiind foarte atractiva prin prisma esteticii.

Este un model cu incarcare frontala, avand un hublou larg cu o deschidere de 170 de grade. Tamburul incorporeaza un design special Aquavawe, asigurand conditii optime de spalare si o curatare superioara. 

Motorul ProSmart Inverter de tip brushless asigura o fiabilitate excelenta, dar si alte avantaje ce tin de nivelul de zgomot si eficienta. Masina de spalat are un consum foarte redus de energie, fiind cu 10%  mai eficienta in comparatie cu un alt model inclus in clasa A+++ energetica. AquaFusion imbunatateste la maxim eficienta, asigurand economii inclusiv la apa si consumul de detergent. Functionarea este una foarte silentioasa, inclusiv in etapa de centrifugare. Modelul are o viteza de centrifugare maxima de 1400 de rotatii, care poate fi ajustata.

Aici toate caracteristicile si specificatiile complete

Interfata este una foarte intuitiva. Masina integreaza un panou de control simplist care include un selector rotativ si un display LCD care ajuta in alegerea programului si ofera diferite informatii referitoare la etapa de spalare si timpul ramas pana la finalizare.

In ceea ce priveste programele, Beko WTV8734XS0 are in dotare un set de 16 programe de spalare. Sunt disponibile programe precum: bumbac, lana, sintetice, delicate, eco, camasi, express, dark care sau aqua perfect. Masina ofera performante exceptionale indiferent de situatie, asigurand spalarea perfecta a articolelor din diferite materiale, inclusiv a celor cu un grad de murdarie ridicat. Numeroasele programe vor asigura o solutie perfecta pentru curatarea diferitelor articole, fiind disponibila inclusiv o solutie pentru indepartarea petelor: Stain Expert.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates