joi, 18 iunie 2015

Laptop Lenovo IdeaPad G50-45 cu procesor AMD E1-6010 Dual-Core 1.35GHz, 15.6", 2GB, 250GB, AMD Radeon™ R2, Free DOS, Black

Lenovo G50-45 este unul dintre cele mai accesibile laptop-uri in ceea ce priveste pretul, fiind un model destul de atractiv prin prisma dotarilor tehnice, cu un raport calitate pret excelent. Asadar, daca va aflati in cautarea unui laptop nu atat de performant, care sa permita utilizarea si in activitatile multimedia, va recomand sa-i acordati o sansa si modelului ce face subiectul acestei prezentari.

La un pret ce nu depaseste 1000 de lei, Lenovo G50-45 reuseste sa impresioneze in privinta multor aspecte, dotarile acestuia fiind acceptabile. Modelul integreaza o configuratie hardware decenta, alcatuita dintr-un set de componente din generatia actuala, performantele atinse fiind acceptabile. Ecranul cu rezolutia HD va afisa imaginile la o claritate excelenta, acumulatorul Li-Ion cu 4 celule asigurand o autonomie ridicata. Dotarile multimedia sunt de asemenea foarte bune, acest Lenovo fiind un laptop care cu siguranta merita achizitionat.

                                          Aici un pret foarte bun pentru acest laptop
                         Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Modelul are un design modern si stilat ce respecta elementele stilistice ale seriei G50. Aspectul este pus in evidenta de finisajele elegante cu model liniar, disponibile la nivelul suprafetei de lucru.
Dimensiunile reduse 384 x 25 x 265 mm si greutatea de 2.5 kg in confera acestuia o portabilitate ridicata, laptop-ul fiind foarte usor de transportat in calatoriile de afaceri.
Exteriorul este alcatuit din plastic in totalitate, finisajele bine definite si materialele calitative ce alcatuiesc carcasa conferindu-i un aspect foarte atractiv.

In ciuda faptului ca este un laptop ieftin, Lenovo G50-45 integreaza o configuratie nu atat de ieftina, componentele ce alcatuiesc configuratia fiind de o calitate destul de buna.
Din aceasta configuratie face parte procesorul AMD E1-6010 cu doua nuclee ce ruleaza la frecventa de 1350 de mhz. Un procesor decent in privinta performantelor care cu siguranta nu dezamageste.
Placa video este integrata, chipset-ul AMD Radeon R2 facand posibila redarea continutului multimedia la calitate HD.
Memora ram are o capacitate de 2 GB, un upgrade de pana la 8 GB fiind suportat.
Stocarea este asigurata de HDD-ul cu capacitatea de 250 GB, o capacitate suficienta in opinia mea ce va permite stocarea unui numar mare de fisiere.

Cum spuneam, ecranul regasit pe acest laptop are rezolutia HD de 1366 x 768, calitatea imaginilor fiind excelenta.
Modelul este echipat si cu un set de periferice de calitate. Sistemul audio integrat are puterea de 2 W si beneficiaza de tehnologia Dolby Advanced Audio V2, sunetele fiind redate la o claritate destul de buna. Camera web HD si microfonul integrat ne vor permite sa efectuam apeluri video la o calitate foarte buna. Laptop-ul mai integreaza si un cititor de carduri SD, precum si o varietate mare de porturi. Sunt disponibile: 2 porturi USB 3.0, 1 port USB 2.0, 1 port HDMI, 1 port VGA, un conector RJ-45, fiind integrata si o iesire audio. Transferul fisierelor, dar si conexiunea la reteaua de internet se vor putea realiza fara fir, fapt datorat conexiunilor Wi-Fi si Bluetooth integrate.
Acumulatorul Li-Ion de 32 W/h cu 4 celule va asigura o autonomie de lucru ridicata, de pana la 5 ore.

In concluzie, Lenovo G50-45 este un laptop atractiv care cu siguranta merita achizitionat, pretul mic si caracreristicile decente fiind aspectele ce stau la baza alegerii acestui produs.
Vi-l recomand cu incredere !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates