sâmbătă, 20 iunie 2015

Laptop Dell Inspiron 3543 cu procesor Intel® Core™ i5-5200U 2.20GHz, Broadwell™, 15.6", 4GB, 500GB, DVD-RW, nVidia GeForce 820M 2GB, Ubuntu version 14.04, Black

Seria 3000 de laptop-uri a celor de la Dell a fost si inca mai este o serie foarte apreciata in randul utilizatorilor ce doresc sa beneficieze de calitatea si performantele unui laptop Dell la un pret nu atat de ridicat.
Anul acesta, producatorul american a lansat pe piata o noua gama de laptop-uri, componente ale acestei serii, noile modele beneficiind de o serie de upgrade-uri importante la nivelul configuratiei hardware.

In articolul de astazi vom vorbi despre laptop-ul Dell Inspiron 3543, considerat ca fiind unul dintre cele mai atractive modele ale categoriei entry level. Acesta impresioneaza printr-o gama diversificata de aspecte. Se remarca prin faptul ca integreaza o configuratie performanta, alcatuita dintr-un procesor intel din generatia a 5-a si o placa video dedicata. Caracteristicile modelului sunt foarte bune, dotarile fiind exemplare.

                                     Aici un pret foarte bun pentru acest laptop
                         Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Laptop-ul include un ecran cu rezolutia HD ce va afisa imaginile la o claritate foarte buna, un sistem audio calitativ, un acumulator de capacitate mare capabil in a furniza o autonomie ridicata, precum si un set numeros de conectori.
Fiind comercializat la un pret destul de atractiv, Dell Inspiron 3543 este un laptop care cu siguranta merita achizitionat, raportul calitate pret al acestuia fiind unul dintre cele mai bune.


Laptop-ul impresioneaza in primul rand prin design. Aspectul modern si elegant, cu finisaje premium ii confera acestuia o stilistica aparte. Exteriorul este realizat in totalitate din plastic, calitatea finisajelor fiind una excelenta. Calitatea constructiei este de asemenea excelenta, laptop-ul prezentand o constructie solida si foarte rezistenta.
Portabilitatea este una ridicata, dimensiunile modelului fiind extrem de compacte.

Configuratia hardware a laptop-ului Dell Inspiron 3543 este remarcabila de-a dreptul. La baza excelentelor performante se afla procesorul Intel Core i5-5200U ce apartine noii generatii. Acesta ruleaza la frecventa standard de 2200 mhz, frecventa maxima atinsa fiind de 2700 de mhz in turbo boost. Performantele procesorului sunt excelente, fiind sustinuta in acest sens utilizarea intr-o gama extrem de diversificata de activitati.
Placa video regasita pe acest laptop integreaza un chipset de la nVidia si o memorie dedicata de 2 GB, performantele grafice fiind destul de bune, fiind posibila si rularea jocurilor la un nivel grafic acceptabil.
Actuala configuratie mai include si o memorie ram DDR 3 de 4 GB.
Stocarea este asigurata de HDD-ul cu capacitatea de 500 de GB.

Experienta in utilizare este una foarte placuta, tastatura si touchpad-ul integrat oferind o precizie ridicata pentru un control perfect.
Ecranul cu rezolutia HD de 1366 x 768 va afisa imaginile la o calitate foarte buna. Culorile sunt reproduse fidel, experienta de vizionare fiind una perfecta.
Sistemul audio integrat este alcatuit dintr-un set de difuzoare stereo cu puterea de 2 x 2.5 W ce beneficiaza de tehnologia Waves MaxxAudio. Dotarile multimedia sunt completate de: camera web HD, micorofnul integrat, unitatea disc DVD-RW si cititorul de carduri. Regasite pe laterale, porturile HDMI, USB 2.0, USB 3.0 si audio permit conectarea cu o gama diversificata de dispozitive.
Autonomia este una ridicata, asta datorita componentelor eficiente energetic, dar si a acumulatorului de mare capacitate. Prin urmare, laptop-ul va putea fi utilizat pe perioade de pana la 6 ore.

In concluzie, Dell Inspiron 3543 este un laptop foarte bine dotat care se ridica la inaltimea asteptarilor, fiind unul dintre cele mai atractive modele entry level disponibile in momentul de fata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates