vineri, 4 iulie 2014

Masina de spalat rufe 6th Sense Whirlpool AWO/C52000, 1000 RPM, 5Kg, Clasa A+, Alb

Aceasta masina de spalat se face remarcata prin designul imbunatatit si numarul mare de programe si optiuni care le are la dispozitie.
Ca specificatii tehnice gasim o capacitate de incarcare mare de 5KG,o viteza de centrifugare ce atinge pana la 1000rpm si un consum energetic foarte mic,facand parte din clasa A+.
Panoul de comanda este foarte complex,dar usor de manevrat,cuprinde un numar foarte mare de programe ideale pentru fiecare tip de tesatura.

Aici un pret foarte bun pentru aceasta masina de spalat


          Aici specificatiile complete

Displayul va afisa programul ales si timpul ramas.
Beneficiaza de tehnologia al saselea simt care ofera :rezultate in spalare foarte bune,usurinta in folosire si economii semnificative.
Economia energetica se datoreaza sistemului special care detecteaza dimensiunile incarcaturii,se adapteaza si controleaza timpul necesar si energia necesara spalarii.
Tehnologia clean+ se caracterizeaza printr-un ciclu special multifazic care optimizeaza performanta,oferind rezultate imbunatatite de spalare chair si la temperaturi joase.
Astfel,consumul va scadea cu pana la 40 de procente.


Acestea fiind spuse,aceasta masina de spalat ofera performante foarte bune la un pret foarte scazut,combinand designul modern cu calitatea.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates