miercuri, 30 iulie 2014

Laptop Lenovo B590 cu procesor Intel® Pentium® 2020M 2.40GHz, 4GB, 500GB, nVidia GeForce GT 705M 1GB, FreeDOS, Black

Va doriti un laptop cu o configuratie foarte buna la un pret scazut?

Atunci va recomand sa va indreptati atentia spre acest laptop de la lenovo ,despre care pot spune ca impresioneaza prin componentele sale incluse.
In primul rand sa vorbim despre placa video.Este una dedicata-nvidia geforce 705M cu o capacitate de 1024mb.Mai rar sa gasesti o placa video dedicata pe un produs din aceasta categorie de pret.
Procesorul este unul dual core,ruland la frecventa de 2400mhz,memoria ram este una ddr3 de 4gb,care suporta un upgrade de pana la 8gb,avem inclus un hdd de 500gb,iar displayul este unul led hd 720p.


Aici un pret foarte bun pentru acest latop performant
                              Aici o lista cu specificatiile si caracteristicile tehnice complete


Multumita acumulatorului cu 6 celule,autonomia este destul de ridicata,ajungand pana la 4 ore si jumatate in conditii de utilizare normala.


Tastatura accutype este proiectata in asa fel incat tastarea sa fie foarte confortabila.

Partea multimedia este compusa din doua difuzoare cu o putere totala de 4W,un microfon,o camera web hd,unitate dvd si cititor de carduri.
Conectivitatea este compusa din wireless integrat,bluetooth,1 port hdmi,1 vga,o iesire audio,lan si 3 porturi usb,dintre care unul usb 3.0.
Greutatea de doar 2.5 Kg il face foarte portabil si usor de transportat.

In concluzie recomand acest produs datorita caracteristicilor sale importante,fiind unul dintre produsele cu cel mai bun raport calitate/pret.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates