duminică, 11 decembrie 2016

Laptop ASUS X540SA-XX433 cu procesor Intel® Quad-Core Celeron® N3160, 1.60GHz

Utilizatorii cu bugete limitate, aflati in cautarea unui laptop cu performante rezonabile, au la dispozitie numeroase variante avantajoase. Laptop-urile Asus din seria X lansate in 2016 ofera solutii ideale la preturi pentru totate buzunarele. Seria cuprinde atat modele performante, cat si modele proiectate sa satisfaca asteptarile celor cu asteptari nu foarte ridicate, dar cu bugete mai putin generoase.

In articolul de astazi voi vorbi despre modelul X540SA-XX433, foarte atractiv in opinia mea prin prisma dotarilor si al raportului calitate pret favorabil pe care le ofera. Este unul dintre cele mai accesibile modele ale brand-ului, fiind un dispozitiv relativ acceptabil, capabil sa ofere performante rezonabile. Vine cu un set de caracteristici satisfacatoare, reprezentand o alegere foarte avantajoasa.

Aici un pret bun pentru acest laptop

Laptop ASUS X540SA-XX433 cu procesor Intel® Quad-Core Celeron® N3160 1.60GHz, 15.6", 4GB, 500GB, DVD-RW, Intel® HD Graphics, Free DOS, Chocolate BlackAsus X540SA-XX433 se impune printr-un design modern si elegant, fiind un model foarte bine realizat. Acesta prezinta o constructie compacta, de o calitate relativ acceptabila. Este realizat din plastic in totalitate, prezentand un finisaj stilat si o combinatie coloristica foarte reusita. In ceea ce priveste dimensiunile si greutatea, acesta masoara: 381.4 mm lungime, 251.5 mm latime si 27.2 mm grosime, cantarind doar 1.9 kg. Va putea raspunde unui stil de viata solicitant, asigurand o portabilitate ridicata.

Configuratia hardware a modelului este alcatuita dintr-un set de componente relativ decente. Acesta ofera performante acceptabile, avand o putere de calcul mai mult decat satisfacatoare. Este ideal pentru activitatile zilnice care nu necesita resurse puternice, precum navigarea pe internet, aplicatii office si multimedia pana la un anumit nivel.

Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

La baza configuratiei se afla procesorul Intel Celeron N3160 Quad-Core. Un procesor cu performante rezonabile, inzestrat cu tehnologii superioare. Turbo Boost asigura un plus de putere, marind frecventa de baza de 1600 de MHz la o frecventa ce poate atinge 2240 de MHz. Placa video este integrata, modelul venind cu un chipset video Intel HD Graphics 400. Memoria RAM are o capacitate de 4 GB, sustinand inclusiv mai multe aplicatii rulate in paralel. Stocarea informatiilor este asigurata de HDD-ul cu o viteza de rotatii de 5400 de rpm care ofera o capacitate de stocare de 500 de GB.

Laptop-ul Asus X540SA-XX433 vine cu un display LCD-LED de 15.6 inch cu rezolutia HD de 1366 x 768 P. Imaginile sunt clare si detaliate, dar sufera pe partea de contrast si unghiuri de vizualizare, ca urmare a utilizarii tehnologiei TN.

La nivel multimedia, dispozitivul vine cu: un sistem de sunet stereo, o camera web, un microfon, o unitate DVD-RW si cu un cititor de carduri. Sistemul audio stereo Sonic Master ofera performante rezonabile. Acesta a fost proiectat sa ofere un sunet mai echilibrat, inclusiv pe spectrul jos de frecvente, pentru o experienta mai captivanta in filme.

Port-urile sunt numeroase, modelul avand in dotare: 1 port USB 2.0, 1 port USB 3.0, 1 port VGA, 1 port HDMI, 1 conector RJ-45 si 1 jack audio de 3.5 mm.

Acumulatorul este un Li-Ion cu 3 celule, asigurand o autonomie de pana la 3 ore.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates