miercuri, 5 octombrie 2016

Televizor LED Smart Wellington, 121 cm, 48FHD287S, Wi-Fi, Full HD - REVIEW

Wellington este un nume care nu spune prea multe, fiind unul dintre cele mai noi brand-uri de televizoare aparute. Dar totusi, consider ca oferta producatorului este una cat se poate de atractiva. Aceasta cuprinde numeroase modele accesibile, cu un raport calitate pret excelent.

Prezentarea de astazi o voi dedica televizorului 48FHD287S de la Wellington, unul dintre cele mai accesibile modele Full HD si SMART cu diagonala ecranului de 121 de cm. Este ieftin, arata bine si furnizeaza performante rezonabile, asigurand imagini de o claritate acceptabila si o experienta multimedia relativ satisfacatoare. Este ideal utilizatorilor cu bugete limitate, aflati in cautarea unui model cu diagonala mare si functii variate. Un televizor destul de bun care merita achizitionat, cu toate ca nu provine de la un brand consacrat.

                       Aici un pret foarte bun pentru acest televizor
Televizor LED Smart Wellington, 121 cm, 48FHD287S, Wi-Fi, Full HD
      Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Design

Pe partea de design, Wellington 48FHD27S vine cu un profil slim si cu un finisaj glossy foarte atractiv. Ecranul este incadrat de o rama extrem de subtire, televizorul avand ca dimensiuni 1093 de mm latime si 681 de mm inaltime (cu stand). Suportul ofera o stabilitate buna. Calitatea constructiei este una decenta, carcasa fiind construita din plastic in totalitate.

Imagine si sunet

Wellington 48FHD27S are diagonala ecranului de 121 de cm. Poate fi amplasat atat in dormitor, cat si intr-o sufragerie, oferind o experienta de vizionare relativ acceptabila, fapt datorat diagonalei destul de generoase. Vine echipat cu un ecran LCD-LED cu rezolutia Full HD de 1920 x 1080p, ecranul avand ca si caracteristici: un contrast dinamic de 4.000:1, o luminozitate de 300 de cd/mp, un timp de raspuns de 8 ms si un unghi de vizualizare de 178 de grade. Pot spune ca ofera imagini destul de bune. Vizionarea continutului de inalta definitie este o placere, filmele, programele TV si transmisiunile sportive fiind reproduse cu o fidelitate absolut satisfacatoare. Nu este un televizor de clasa superioara, asa ca pretentiile nu pot fi foarte ridicate, dar, prin ceea ce ofera, consider ca acesta se va ridica la inaltimea asteptarilor.

La nivel audio, acesta vine cu un sistem stereo. Sistemul este construit pe doua difuzoare ce pot reproduce un spectru de frecvente destul de larg, avand puterea totala de 16 W. Aici remarcam si caracteristicile superioare: Dolby Digital Plus, DTS 2.0, Equalizer si DDCO Bass.

Multimedia si conectivitate

Referitor la partea multimedia, tind sa specific ca avem de a face cu un model echipat si cu functii inteligente. Televizorul ofera acces la aplicatii de continut si streaming, fiind dotat si cu functia de player multimedia.

Conectivitatea este una variata, televizorul avand integrati numerosi conectori. Este dotat cu: 2 port-uri HDMI, 1 intrare SCART, 1 intrare composite, 1 intrare PC VGA, 1 iesire audio, 1 port RJ-45, Wi-Fi, precum si cu un slot CI+.

Poate receptiona canalele TV la calitate HD, venind cu un tuner DVB-T/C.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates