vineri, 12 septembrie 2014

Televizor Smart LED Toshiba, 80 cm, HD, 32W3433DG

Toshiba 32W3433DG este unul dintre cele mai accesibile televizoare smart disponibile pe piata,oferind acces la o gama larga de functii si aplicatii.

Ecranul led cu rezolutia hd afiseaza imaginile extrem de clar,fiind dotat cu tehnologiile amr 100,high contrast si reducerea digitala a zgomotului.
AMR 100 este un sistem de procesare al imaginii cu rezultate exceptionale-culori si contraste superbe,cat mai apropiate de realitate.

                          Aici un pret foarte bun pentru acest televizor
                     Aici caracteristicile si specificatiile tehnice complete

Sunetul este oferit de difuzoarele stereo integrate,cu o putere totala de 12W care redau un sunet extrem de clar si precis.multumita tehnologiei dolby.

Veti putea receptiona canale hd si digitale fara a mai avea nevoie de un set-top-box extern,asta datorita tuenrului dvb-c integrat.
Conectivitatea:wi-fi integrat,lan,doua porturi hdmi,usb,vga scart.

Partea smart:vom avea acces la o gama variata de aplicatii,printre acestea regasindu-se youtube si browserul web ultrarapid.
Cu ajutorul playerului multimedia integrat  putem reda filme la calitate hd,muzica si poze de pe un hdd extern,stick sau puteti crea in pc un media server dlna si partaja continutul in tv.

Asadar,acest model de la toshiba este unul care face totii banii,avand un raport/calitate pret excelent.
Recomand!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates