duminică, 4 decembrie 2016

Televizor Smart Android LED Sony Bravia, 123 cm, 49XD7005, 4K Ultra - REVIEW

Televizoarele Sony din noua gama definesc un nou standard de performanta. Echipate cu tehnologii de ultima generatie, acestea furnizeaza o experienta multimedia si vizuala absolut exceptionala.

Sony 49XD7005 nu face exceptie, acest televizor modern fiind la curent cu tot ce este nou in materie de design si tehnologie. Echipat cu un panou LED Ultra HD si cu tehnologii precum X-Reality Pro sau Motionflow XR, acesta este capabil sa livreze imagini de o claritate uimitoare, cu adevarat impresionante. Vine cu sistemul Android TV, oferind o functionalitate multimedia superioara si accesul la o gama variata de aplicatii. Televizorul continua sa impresioneze prin design, conectivitate si sunet, fiind excelent prin prisma mai multor aspecte. Reprezinta o alegere foarte avantajoasa, la acest pret dovedindu-se a fi extrem de atractiv.

Aici un pret bun pentru acest televizor

Televizor Smart Android LED Sony Bravia, 123 cm, 49XD7005, 4K Ultra HDTelevizorul Sony se impune printr-un design perfect, de o elganta superba. Cu un profil subtire si cu o rama discreta, acesta se va integra la perfectie in decorul unei locuinte moderne. Are si un finisaj stilat, fiind un model foarte bine realizat. Prezinta o constructie compacta, fiind realizat din materiale de o calitate superioara.

Performantele la nivel de imagine sunt cu adevarat impresionante. Sony 49XD7005 a fost inzestrat cu cele mai noi tehnologii disponibile, asigurand imagini excelente, de o claritate superba. Acesta vine cu un ecran Direct LED de 123 de cm cu rezolutia 4K Ultra HD de 3840 x 2160 P, fiind insotit de tehnologiile: High Dynamic Range, X-Reality PRO 4K, Motionflow XR si Live Colour. X-Reality Pro asigura o procesare performanta, imbunatatind frumos fiecare pixel si asigurand o imagine remarcabila, cu detalii fine si extrem de realiste. HDR asigura imagini pline de claritate si detaliu, combinand stralucirea claritatii cu luminozitatea, culoarea si detaliile intervalului dinamic ridicat. Motionflow XR asigura detalii cursive si clare si in cazul scenelor rapide, in miscare. Utilizatorul va beneficia astfel de imagini deosebit de clare, obtinand o experienta de vizionare cu adevarat exceptionala.

Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

La nivel audio, televizorul vine cu un sistem de sunet stereo si cu tehnologii performante, oferind un sunet de calitate. Sistemul are puterea de 20 de W, fiind insotit de tehnologiile: Dolby Digital Pulse, DTS, S-Force, S Master si Clear Audio +. S-Force simuleaza efectul de surround, pentru un efect mult mai captivant. Clear Audio + regleaza fin sunetul televizorului, efectul fiind o experienta superioara care da senzatia ca invaluie utilizatorul.

Sony 49XD7005 sta foarte bine si pe partea SMART. Acesta vine cu un sistem de operare performant si perfect optimizat, asigurand o experienta multimedia superioara. Prezinta o interfata intuitiva si prietenoasa, fiind rapid si foarte usor de utilizat. Sistemul Android TV ofera o gama variata de posibilitati pentru accesarea continutului provenit din diverse surse. Ofera acces la numeroase aplicatii, de continut sau informatie, printre care Facebook, YouTube, Netflix sau Browser. Din Google Play, utilizatorul poate obtine jocuri sau aplicatii, fiind disponibila o gama foarte bogata. Mai vine cu functiile Google Cast si player multimedia, asigurand redarea continutului partajat sau disponibil pe un HDD. Televizorul poate reda filmele in conditii perfecte, la o calitate excelenta si la rezolutii ce pot atinge 4K.

Prezinta o conectivitate variata, fiind dotat cu o gama larga de port-uri si conectori. Ofera optiuni practice pentru conectarea la diferite dispozitive, integrand: 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB, 2 intrari SCART, 1 intrare component, 1 iesire audio, 1 slot CI+ si 1 intrare RJ-45. Se poate conecta la retea si fara fir, asta multumita conectivitatii Wi-Fi. Mai vine cu un tuner DVB-T/T2/S/S2/C, asigurand receptionarea canalelor TV in conditii perfecte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates