duminică, 4 decembrie 2016

Televizor LED Star-Light, 140 cm, 55DM5000, Full HD - REVIEW

Televizoarele Star-Light sunt apreciate prin faptul ca ofera un raport calitate pret deosebit de avantajos. Cele mai multe modele vin cu un pachet de dotari excelente, asta la preturi accesibile pentru orice buzunar. In articolul de astazi voi vorbi despre un model din clasa superioara a producatorului, adresat celor cu bugete limitate care doresc sa obtina o experienta de vizionare superioara.

Star-Light 55DM5000 este unul dintre cele mai mari televizoare din clasa de pret actuala. Are diagonala ecranului de 140 de cm, fiind potrivit pentru o incapere spatioasa si capabil sa livreze imagini de o claritate ridicata. Dotat cu un panou LED cu rezolutia Full HD si cu tehnologii performante, actualul model asigura o experienta mai mult decat rezonabila. Mai vine cu un sistem de sunet stereo, cu o conectivitate decenta si cu functia de player multimedia, fiind un televizor care cu siguranta va indeplini asteptarile.

Aici un pret bun pentru acest televizor

Televizor LED Star-Light, 140 cm, 55DM5000, Full HDAtunci cand vine vorba de design, putem spune despre Star-Light 55DM5000 ca este un televizor modern si elegant. Avand un aspect aliniat la standardele generatiei curente, cu elemente stilistice bine definite, modelul se va integra la perfectie in decorul oricarei locuinte. Acesta prezinta o rama subtire, un profil slim, dar si un finisaj foarte atractiv. Calitatea constructiei este una decenta, plasticul fiind materialul ce alcatuieste in totalitate carcasa aparatului. Dimensiunile sunt urmatoarele: 1235 x 344 x 775 mm (cu tot cu stand).

Star-Light 55DM5000 se evidentiaza ca fiind un televizor cu o diagonala generoasa a ecranului. Datorita faptului ca este mare, acesta poate oferi o experienta de vizionare mai realista si mai captivanta pe de alta parte. Avand 140 de cm diagonala, este unul dintre cele mai mari televizoare din clasa de pret actuala. Vine echipat cu un ecran LED cu rezolutia Full HD de 1920 x 1080 pixeli si urmatoarele caracteristici: un contrast nativ de 1.200:1, un contrast dinamic de 4.000:1, un timp de raspuns de 6 ms, o luminzitate de 300 de cd/mp si un unghi de vizibilitate de 178 de grade. Timpul mic de raspuns asigura cursivitatea imaginilor, unghiul generos de vizibilitate asigurand o imagine stralucitoare din toate pozitiile. In ceea ce priveste tehnologiile speciale, televizorul vine cu Dynamic Contrast si Digital Noise Reduction, oferind o imagine naturala, fara imperfectiuni si cu un nivel de zgomot redus.

Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Pe partea audio, modelul vine cu un sistem de sunet stereo cu o putere de 2 x 8 W. Acest sistem ofera performante rezonabile, asigurand un sunet clar si destul de bine echilibrat pe totate frecventele.

La nivel multimedia, suntem intampinati de functia de media player. Acessta permite redarea continutului multimedia stocat pe o memorie externa (stick USB sau HDD). O functie deoesibit de utila care transforma televizorul intr-un dispozitiv capabil sa redea fillmele si continutul video in format HD, la o claritate absolut excelenta.

Pe partea de conectivitate, modelul vine cu variate optiuni pentru conectarea la diferite aparate. Acesta vine cu: 2 port-uri HDMI, 1 intrare component, 1 intrare composite, 1 intrare VGA PC, 1 intrare USB, 1 iesire audio si 1 slot CI+. Prin intermediul HDMI, acesta poate receptiona semnalele de inalta definitie digitale la o calitate exceptionala, devenind astfel un centru de divertisment pentru continutul de orice fel. Mai vine cu un tuner DVB-T/C, asigurand o receptie superioara a canalelor TV.

Star-Light 55DM5000 este asadar un televizor excelent pentru pretul sau, absolut ideal pentru cei cu bugete limitate care doresc sa obtina o experienta de vizionare de calitate. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates