duminică, 11 decembrie 2016

Laptop ASUS A540LA-XX554D cu procesor Intel® Core™ i3-5005U, 2.00GHz, Broadwell

Asus este unul dintre cele mai atractive brand-uri pe piata de laptop-uri. Cu o oferta variata ce cuprinde atat modele performante, cat si modele accesibile, Asus vine in intampinarea utilizatorilor cu bugete diferite. In articolul de astazi voi vorbi despre un model entry-level care se face evidentiat prin prisma mai multor aspecte, un laptop cu performante decente si un design de exceptie care asigura un raport calitate pret absolut excelent.

Asus A540LA-XX554D vine cu un pachet de dotari foarte bun pentru pretul sau, avand la interior un procesor Intel Core i5 Dual-Core, un chipset video Intel HD Graphics 5500, 4 GB de memorie RAM DDR3L si un HDD de 500 de GB. Acesta se dovedeste ideal pentru activitatile uzuale, furnizand o experienta foarte satisfacatoare.

Aici un pret bun pentru acest laptop

Laptop ASUS A540LA-XX554D cu procesor Intel® Core™ i3-5005U, 2.00GHz, Broadwell™, 15.6", 4GB, 500GB, DVD-RW, Intel® HD Graphics, Free DOS, Chocolate BlackAsus X540LA-X554D prezinta un design stilat, avand o constructie moderna si compacta. Este disponibil intr-o combinatie moderna de nuante, fiind acoperit de un finisaj elegant ce arata foarte bine. Are carcasa realizata din plastic, fiind robust si solid pe de alta parte. Poate fi transportat cu usurinta in orice imprejurare, fiind portabil cu o greutate de doar 1.9 kg si compact cu dimensiunile de: 381.4 x 27.2 x 251.5 mm.

Asus X540LA-X554D vine cu o configuratie hardware mai mult decat satisfacatoare. Dotarile sunt acceptabile, acesta oferind performante rezonabile in majoritatea activitatilor rulate. Este un laptop potrivit pentru activitatile de zi cu zi, asigurand o experienta in utilizare placuta si viteze destul de ridicate. Actuala configuratie are la baza un procesor Intel Core i3 5005U din a 5-a generatie, cu doua nuclee si care ruleaza la frecventa de 2000 de MHz. Un procesor destul de puternic si eficient, capabil sa raspunda cu rapdiditate celor mai multe task-uri. Placa video este integrata, laptop-ul avand in dotare un chipset HD Graphics 5500. Performantele video sunt decente, acesta asigurand o grafica rezonabila si sustinand activitatile multimedia sau de prelucrare. Memoria RAM are o capacitate de 4 GB, fiind de tipul DDR3L si avand o frecventa de 1600 de MHz. Stocarea este asigurata de HDD-ul de 500 de GB, HDD ce ofera memorie suficienta pentru inmagazinarea numeroaselor fisiere.

Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Asus X540LA-X554D vine echipat cu un display LCD-LED standard, prezent pe majoritatea dispozitivelor din aceasta gama. Ecranul are o suprafata glare si o rezolutie HD de 1366 x 768 P, avand la baza tehnologia TN. Acesta ofera o imagine clara, in culori naturale, avand ca puncte slabe contrastul si unghiurile de vizualizare.

Dotarile multimedia sunt tot standard, dispozitivul venind cu: un set de difuzoare, o camera web, un microfon, un cititor de carduri si o unitate DVD-RW. Sistemul audio utilizeaza tehnologia Sonic Master, oferind un sunet echilibrat, de o claritate relativ acceptabila.

Pe partea de conectivitate, dispozitivul vine cu: 1 port USB 2.0, 1 port USB 3.0, 1 port VGA, 1 port HDMI, 1 conector RJ-45 si 1 iesire audio. Acesta mai vine cu o conexiune Wi-Fi, respectiv Bluetooth.

Ofera o autonomie de pana la 5 ore, asta multumita adumulatorului Li-Ion du 3 celule.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates