duminică, 27 noiembrie 2016

Televizor Smart LED Sony Bravia, 123 cm, 49WD757, Full HD - REVIEW

Televizoarele Sony testate in ultima perioada mi-au lasat o imprsie foarte placuta in general. Am ramas impresionat de calitatea imaginilor, dar si de alte aspecte ce tin de design si de functionalitatea SMART. In articolul de astazi voi vorbi despre un model care respecta numele brand-ului prin prisma celor oferite.

Sony 49WD757 este unul dintre cele mai atractive televizoare Full HD din generatia anului 2016, furnizand echilibrul perfect intre performante si accesibilitate. Ofera un raport calitate pret favorabil, fiind capabil sa asigure un spectacol vizual si multimedia exceptional. Vine echipat cu cele mai noi tehnologii disponibile: X-Reality Pro, Motion Flow, etc., fiind dotat cu un panou Edge LED cu diagonala de 123 de cm. Acesta ofera imagini de o claritate uimitoare, venind in completare cu un sistem audio Dolby Digital, cu o gama variata de functii inteligente, dar si cu o conectivitate bogata. Consider ca merita achizitionat cu incredere, fiind absolut excelent pentru pretul la care este disponibil.

Aici un pret bun pentru acest televizor

Televizor Smart LED Sony Bravia, 123 cm, 49WD757, Full HDSony 49WD757 iese in evidenta ca fiind un televizor cu performante excelente si un design atractiv. Are un aspect elegant cu note stilistice moderne. Este disponibil pe gri, avand o rama extrem de subtire si un finisaj rafinat. Prezinta o constructie minimalista si compacta, fiind realizat la dimensiunile de: 1093 x  640 x 56 mm si avand o greutate de 12 kg.

Pe partea de conectivitate, televizorul vine cu: 2 port-uri HDMI, 2 port-uri USB, 2 intrari SCART, 1 iesire audio, 1 slot CI+, 1 conector RJ-45 si Wi-Fi. Conectorii sunt situati in partea din spate, modelul oferind variate optiuni pentru conectarea la diferite dispozitive.

Tunerul integrat este digital, fiind la curent cu cele mai noi standarde. Un tuner DVB-C/T/T2/S/S2 care asigura o receptie optima, la o claritate perfecta.

Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Echipat cu functii inteligente, Sony 49WD757 este o oglinda catre divertismentul de inalta clasa provenit din surse variate. Televizorul prezinta o interfata intuitiva si foarte accesibila, proiectata sa asigure accesul rapid la aplicatiile preferate. Ofera acces la o gama larga de aplicatii, la YouTube, Netflix, Facebook, etc., dar si la Opera Store, portalul din care se pot descarca alte aplicatii. In ceea ce priveste functiile multimedia, televizorul dispune de: Screen Mirroring, Photo Sharing si Media Player, fiind foarte bine dotat dupa cum putem observa.

Sony 49WD757 asigura o experienta de vizionare cu adevarat impresionanta. Televizorul vine echipat cu un ecran Edge LED de 123 de cm cu rezolutia Full HD de 1920 x 1080 pixeli, fiind insotit de tehnologiile: X-Reality Pro, Motionflow XR, Live Color, Frame Blinking si 24p True Cinema. Acesta ofera imagini clare si detaliate, fiind un model cu performante exceptionale la nivel de imagine. Acesta ofera o imagine superioara, clara, in culori si naturale si cu un contrast mare. Tehnologiile imaginii sunt foarte relavante, avand o actiune benefica asupra performantelor video. X-Reality Pro este tehnologia superioara de procesare care reduce nivelul de zgomot si imbunatateste calitatea imaginilor redate, asigurand o imagine remarcabila, mai curata si mai rafinata. Motionflow XR asigura cursivitatea imaginilor inclusiv in scenele cu miscare rapida, fiind o tehnologile inovatoare care creeaza si adauga cadre peste cele originale.

Televizorul vine echipat si cu un sistem de sunet performant. Un sistem stereo cu puterea de 2 x 10 W dotat cu tehnologiile DTS, Dolby Digital, S-Force si S-Master, calibrat in asa fel incat sa asigure un sunet pur si natural, echilibrat pe toate frecventele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates