miercuri, 23 noiembrie 2016

Televizor LED Curbat Smart Samsung, 101 cm, 40KU6172, 4K Ultra HD - REVIEW

Rezolutia 4K a devenit un standard pe majoritatea televizoarelor entry-level din seria curenta. In articolul de astazi voi vorbi despre un televizor 4K de la Samsung, remarcabil datorita performantelor exceptionale la nivel de imagine. Samsung 40KU6172 este un model foarte atractiv prin ceea ce ofera, un televizor curbat cu rezolutia 4K Ultra HD capabil sa furnizeze o experienta vizuala si multimedia absolut exceptionala.

Televizorul asigura imagini clare si naturale, venind echipat cu un panou de cea mai buna calitate si cu mai multe tehnologii performante: PurColour, UHD Dimming, HDR Pro, 4K Upscaler, etc. Mai vine cu un sistem de sunet stereo, cu o conectivitate excelenta, dar si cu o functionalitate smart superba, fiind dotat cu numeroase aplicatii si integrand numeroase functii interesante. Se dovedeste a fi un televizor excelent prin prisma raportului calitate pret, reprezentand o alegere perfecta.

Aici un pret bun pentru acest televizor

Televizor LED Curbat Smart Samsung, 101 cm, 40KU6172, 4K Ultra HDTelevizorul Samsung prezinta o constructie eleganta, fiind un model atractiv cu siguranta. Este incadrat de o rama foarte subtire, avand un profil slim si un finisaj deosebit. Este sustinut de un suport minimalist care ofera o stabilitate ridicata. Acesta se va integra la perfectie in orice decor, fiind un televizor modern, bine construit si realizat din materiale de inalta calitate.

Samsung 40KU6172 vine echipat cu un panou curbat, oferind o experienta de vizionare realista si mai captivanta. Curbura optimizata asigura un camp de vizualizare mai larg si o distanta de vizionare unitara fata de pozitia in care utilizatorul se afla.

Performantele la nivel de imagine sunt excelente. Televizorul vine echipat cu un panou LCD cu rezolutia 4K Ultra HD de 3840 x 2160 pixeli si diagonala de 101 cm. Este insotit de numeroase tehnologii performante, fiind dotat cu urmatoarele: 4K Upscaler, PQI 1400, HDR Pro, Mega Contrast, UHD Dimming, Wide Color Enhancer, PurColour si Contrast Enhancer. PurColour asigura precizia si perfectiunea culorii, pentru reproducerea unei imagini cat mai apropiate de realitate. UHD Dimming si Mega Contrast asigura cel mai bun contrast, oferind imagini stralucitoare, cu un nivel de negru profund. 4K Upscaler aduce imaginile de o rezolutie inferioara la o claritate apropiata de UHD, utilizand un proces destul de complex. Televizorul Samsung va impresiona astfel prin imaginile cristaline, fiind excelent prin prisma performantelor furnizate.

Pe partea de sunet, televizorul vine cu un sistem stereo, cu o putere RMS de 20 de W. Vine si cu tehnologiile Dolby Digital Plus si DTS.

Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

40KU6172 ofera acces si la aplicatiile online. Este un televizor cu functii SMART foarte bine echipat. Asigura accesul rapid si intuitiv la toate sursele de continut, avand la baza o interfata prietenoasa si foarte bine optimizata. Vine cu un procesor Quad Core, oferind viteze ridicate si un raspuns aproape instantaneu la comenzile date. Este dotat cu o gama variata de functii si aplicatii, precum: Facebook, YouTube, Netflix, HBO Go, Web Browser, Mirroring sau player multimedia, furnizand o exoerienta foarte captivanta.

Pe partea de conectivitate, televizorul vine cu: 3 port-uri HDMI, 2 port-uri USB, 1 intrare composite, 1 iesire audio digitala, 1 slot CI+, 1 intrare RJ-45 si Wi-Fi, oferind variate optiuni pentru conectarea dispozitivelor multimedia. Mai vine echipat cu un tuner DVB care asigura receptionarea canalelor la o calitate perfecta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates