duminică, 27 noiembrie 2016

Televizor LED Smart Android Philips, 80 cm, 32PFS5501/12, Full HD - REVIEW

Televizoarele cu functii inteligente ofera mult mai multe optiuni de divertisment prin intermediul aplicatiilor multmedia de continut sau streaming. Televizoarele SMART de la Philips folosesc sistemul Android TV pentru a creea o experienta captivanta si accesibila.

Philips 32PFS5501/12 vine cu cele mai noi tehnologii si functii, inclusiv cu sistemul Android TV, asigurand o experienta superioara la nivel multimedia si pe partea de imagine. Acesta ofera imagini clare si naturale, fiind dotat cu un panou LED si cu tehnologia Pixel Plus HD, dar si un sunet de inalta fidelitate. Prezinta o conectivitate bogata, oferind variate optiuni pentru conectarea la diferite aparate. Partea multimedia este excelenta, cu numeroase optiuni de divertisment. Sta bine si pe partea de design. In opinia mea, este un televizor care cu siguranta merita achizitionat, oferind un pachet de dotari excelente pentru pretul la care este comercializat.

Aici un pret bun pentru acest televizor

Televizor LED Smart Android Philips, 80 cm, 32PFS5501/12, Full HDLa nivel de design, avem de a face cu un model foarte bine lucrat. Televizorul prezinta o constructie compacta si bine finisata, integrandu-se la perfectie in decorul locuintei dumneavoastra. Este realizat in culoarea argintie, avand o rama foarte subtire si un suport minimalist. In ceea ce priveste dimensiunile, televizorul masoara: 727 de mm latime, 439 de mm inaltime si 77 de mm grosime. 

Philips 32PFS5501/12 ofera imagini de o claritate superioara. Acesta vine echipat cu un ecran LED de 80 de cm cu rezolutia Full HD de 1920 x 1080 pixeli. Diagonala acceptabila il face potrivit pentru un dormitor in special. Inzestrat cu tehnologii performante, acesta este conceput sa ofere o experienta de vizionare de calitate. Motorul de procesare Pixel Plus HD asigura imagini intense, naturale si realiste, de o claritate incredibila. Televizorul permite vizionarea in conditii excelente, reproducand cu fidelitate continutul din diferite surse. Imaginile HD arata perfect, fiind clare si bogate in detalii. Acesta are un contrast decent, dar si o luminozitate puternica, de 300 de cd/mp. Va satisface cu siguranta asteptarile referitoare la performantele pe partea de imagine, fiind excelent la acest pret.

Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Imaginile sunt completate de un sunet stereo de calitate. Televizorul integreaza un set de difuzoare Full Range cu puterea totala de 16 W, fiind dotat cu tehnologiile: Smart Sound, Clear Sound si Incredible Surround.

Partea multimedia este un alt punct forte al modelului. Philips 32PFS5501/12 are la baza sistemul Android TV, ajuns la a treia versiune. O versiune imbunatatita care prezinta o interfata mai rapida si mai intuitiva si care asigura o functionalitate excelenta. Televizorul ofera acces la o gama variata de aplicatii si jocuri in portalul Google Play, asigurand o exoerienta distractiva. Sunt disponibile aplicatii precum: Browser Web, YouTube, Social TV sau Netflix, dar si functii precum: Hbb TV, Google Cast, TV Remote, USB Recording sau Media Player. Procesorul Dual Core asigura o interactiune fluenta, furnizand toata puterea pe care aplicatiile o necesita.

Televizorul poate receptiona si canalele TV in HD. Asta multumita tunerului DVB-C/T2/S2 care asigura o o receptie optima, in conditii perfecte.

Pe partea de conectivitate, regasim: 4 port-uri HDMI, 3 intrari USB, 1 intrare component, 1 intrare SCART, 1 iesire audio, 1 slot CI+, 1 conector RJ-45 si Wi-Fi. Televizorul se poate conecta la o gama larga de dispozitive, devenind astfel dispozitivul principal pentru multimedia si divertisment. Prin intermediul HDMI, acesta poate receptiona semnalele de inalta definitie de la aparatele multimedia (console, playere sau receivere) la o calitate excelenta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates