vineri, 18 martie 2016

Masina de spalat vase Hotpoint-Ariston LFF8M121CX, 14 seturi, 8 programe, Clasa A++, Inox

Masina de spalat vase este alaturi de alte aparate produsul electrocasnic ce asigura o utilitate desavarsita in bucatariile moderne. In opinia mea, spalatul manual al vaselor reprezinta una dintre cele mai neplacute activitati de bucatarie, solutia ideala pentru utilizatorii care sunt dispusi sa renunte la aceasta activitate manuala, consumatoare de timp si resurse fiind reprezentata desigur de masina de spalat vase. Aceste aparate pot fi achizitionate in ziua de astazi la preturi rezonabile, prezentarea de astazi fiind dedicata unei masini de spalat care impresioneaza prin prisma faptului ca este eleganta, eficienta si foarte performanta.

Hotpoint-Ariston LFF8M121CX este o masina de spalat vase pe care o recomand cu toata increderea. Spun asta din mai multe considerente, in special datorita performantelor sale excelente. Aceasta asigura o spalare impecabila si eficienta, avand in dotare numeroase programe si fiind inclusa in clasa A++ de eficienta. Masina are si o capacitate generoasa de incarcare, fiind foarte incapatoare. Poate fi achizitionata astazi, fiind disponibila la promotie, la un pret foarte avantajos.

Aici un pret bun pentru aceasta masina de spalat vase

Hotpoint-Ariston LFF8M121CX este o masina de spalat vase de ultima generatie, performanta si cu un design foarte elegant. Aceasta se va integra la perfectie in bucataria dumneavoastra, conferind o estetica aparte si asortandu-se excelent cu piesele de mobilier. La o prima analiza, vom fi impresionati de aspectul extrem de stilat. La exterior, masina este alcatuita in totalitate din inox, avand un finisaj metalic durabil si fiind construita sa reziste. 

Masina de spalat este realizata in culoarea argintie, avand panoul de control dispus frontal si fiind echipata cu un maner usor de manevrat. Panoul de control are in dotare un ecran LCD care va ajuta in alegerea programelor de spalare si care afiseaza timpul ramas pana la finalizarea programului. In ceea ce priveste dimensiunile, masina de spalat vase are latimea de 60 de cm, adancimea de 60 de cm si inaltimea de 85 de cm. Poate fi incorporata sub blat sau amplasata separat.

Aici toate caracteristicile si specificatiile complete

Hotpoint-Ariston LFF8M121CX are o capacitate de incarcare foarte mare, fiind una dintre cele mai incapatoare masini de spalat vase. Cu o capacitate record de 14 seturi, aceasta va raspunde si necesitatilor unei familii mai numeroase, asigurand spalarea numeroaselor articole intr-un singur ciclu de spalare. Aceasta prezinta o compartimentare foarte bine realizata, avand la interior 2 cosuri ajustabile cu suporturi pentru tacamuri, pahare, vase si articole mai voluminoase.

Performantele sunt ridicate, masina asigurand o spalare de calitate cu rezultate exceptionale. Aceasta vine echipata cu tehnologia Flexy Power, fiind dotata cu un motor de ultima generatie extrem de performant care alterneaza vitezele de lucru si presiunea apei in functie de nivelul de murdarie al vaselor spalate.

Programele de spalare sunt numeroase, HotPoint-Ariston LFF8M121CX avand in dotare 8 functii si programe: express, eco, fast, normal, intensiv, duo wash, inmuiere si spalare delicata. Cum putem observa, avem la dispozitie numeroase optiuni, pentru a obtine rezultate impcabile indiferent de situatie.

In ceea ce priveste eficienta, LFF8M121CX este inclusa in clasa A++ energetica, clasa A la spalare, clasa A la uscare, avand un consum de doar 0.93 kW de energie si 9 litri de apa in ciclul standard de spalare. Functionarea este de asemenea silentioasa, nivelul de zgomot fiind de doar 41 de dB.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates