miercuri, 17 februarie 2016

Recenzie Espressor manual Breville Prima Latte VCF045X-01

Espressoarele manuale cu 15 bari presiune si functia de spumare lapte au devenit din ce in ce mai populare, fiind apreciate datorita faptului ca prepara o cafea de calitate, cu o aroma superioara, fara a implica un efort mare. Asadar, daca doriti a beneficia de o cafea delicioasa, in confortul locuintei dumneavoastra, in orice moment al zilei, ar fi recomandat sa investiti intr-un astfel de aparat de preparare al cafelei. Cele mai multe espressoare sunt disponibile in ziua de astazi la preturi mult mai avantajoase.

Recomandarea de astazi implica un aparat de calitate superioara despre care am numai cuvinte de lauda, fiind vorba de modelul Breville Prima Latte VCF045X-01. Un aparat calitativ si performant capabil sa prepare nu mai putin de 3 tipuri de bauturi si o cafea exceptionala indiferent de situatie. Aparatul poate fi achizitionat astazi, fiind disponibil la promotie, la un pret foarte atractiv, cu livrare rapida si gratuita.

Aici un pret bun pentru acest espressor



Breville Prima Latte VCF045X-01 este un aparat care arata foarte bine. Spre deosebire de alte espressoare, acesta vine cu un design elegant, avand o estetica aparte. Modelul are un finisaj stilat, fiind realizat in culorile argintiu si negru si alcatuit in totalitate din plastic. Aparatul se va integra la perfectie in bucataria dumneavoastra, fiind destul de compact. Dimensiunile sunt urmatoarele: 215 mm latime, 317 mm inaltime si 247 de mm adancime. Greutatea este de 6 kg.

Aparatul vine cu un rezervor detasabil de apa cu capacitatea de 1.5 litri ce asigura prepararea mai multor bauturi la o singura umplere si cu un rezervor pentru lapte de 300 de ml. Rezervorul pentru lapte poate fi pastrat in frigider, fiind un accesoriu versatil care va ajuta in prepararea celor mai delicioase bauturi. Sistemul de spumare automat al laptelui este superior celui manual cu duza, oferind posibilitatea de reglare al nivelului de spuma, pentru rezultate excelente.


Aici toate caracteristicile si specificatiile complete

Aparatul Breville vine echipat cu 3 filtre: pentru o singura doza, pentru doza dubla si pentru capsule, functionand pe baza de cafea macinata, respectiv capsule. Pentru un espresso de calitate, este recomandata cafeaua proaspata, macinata si bine prajita. In comert, veti gasi sortimente de cafea de acest fel, precum Lavazza Espresso sau Tchibo Espresso Milano Style. Cel mai des folosesc cafeaua Lavazza. Cu toate ca are un pret mai mare, este de o calitate superioara, avand o aroma exceptionala.

Breville Prima Latte VCF045X-01 poate prepara 3 tipuri de bauturi pe baza de cafea: espresso, cappuccino sau caffe latte. Aveti optiunea de a prepara bauturi ce contin o singura doza de cafea sau o doza dubla de cafea, dar si dupa preferinte. La o doza de cafea, aparatul prepara: un espresso de 40 de ml; un cappuccino de 180 de ml, respectiv un latte de 350 de ml. La doza dubla, acesta prepara: un espresso de 80 de ml; un cappuccino de 300 de ml sau o bautura latte de 450 de ml.  Rezultatele sunt excelente, aparatul oferind o cafea delicioasa doar la apasarea unui buton.

Aparatul merita asadar achizitionat cu incredere, fiind unul dintre cele mai atractive modele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates