duminică, 1 noiembrie 2015

Televizor LED Smart Orion, 102 cm, PIF40-DLED-S - REVIEW

Orion este producatorul de televizoare ce activeaza pe segmentul entry cu o gama destul de diversificata, avand in ofera modele de calitate, disponibile la preturi avantajoase.
Orion PIF40-DLED-S este televizorul ideal pentru utilizatorii cu bugete mai putin generoase, aflati in cautarea unui model de calitate, cu performante satisfacatoare. Acest televizor ofera imagini clare, dar si o experienta multimedia de calitate.

Actualul model asigura imagini de inalta fidelitate, redate la rezolutia Full HD de 1920 x 1080. Performantele video sunt decente, televizorul Orion fiind capabil sa reproduca cu fidelitate imaginile provenite din surse digitale. Televizorul ofera accesul si la aplicatiile multimedia, fiind un model smart ce integreaza aplicatii, dar si functia de media player.
Caracteristicile modelului sunt decente, raportul calitate pret fiind unul avantajos. In opinia mea, alegerea este una foarte inspirata, televizorul Orion fiind perfect pentru locuinta dumneavoastra.

Aici un pret foarte bun pentru acest televizor

Televizorul are un design elegant, fiind disponibil pe culoarea neagra. Acesta beneficiaza de finisaje elegante, avand suprafata lucioasa. Rama ecranului este foarte subtire, constructia fiind una deosebit de stilata. Modelul este destul de compact, avand urmatoarele dimensiuni: 923 mm latime, 583 mm inaltime si 220 mm grosime (cu stand).

Claritatea imaginilor este una decenta, televizorul oferind imagini redate la rezolutia Full HD de 1920 x 1080.
Rezolutia Full HD a devenit un standard pe
televizoarele moderne, Orion PIF40-DLED-S fiind capabil sa reproduca toate detaliile unei surse digitale de tipul 1080i/1080P.
Cum majoritatea transmisiunilor HD sunt in acest format, va veti putea bucura de o experienta de vizionare completa.

Aici toate caracteristicile si specificatiile complete

Ecranul de 102 cm al televizorului utilizeaza tehnologia LCD-LED, avand raportul de 16:9. Luminozitatea este de 300 cd/mp, timpul de raspuns fiind de 5 ms. Televizorul Orion ofera astfel imagini luminoase, reproduse cu fidelitate, avand culori naturale si un contrast ridicat. Oferind o experienta de vizonare mai mult decat satisfacatoare, acesta va satisface cu siguranta asteptarile.

Dotarile multimedia sunt acceptabile, televizorul Orion oferind accesul la aplicatii si la functia de media player. Acesta este dotat cu o suita de aplicatii populare, oferind accesul la: youtube, twitter, facebook, accuweather, daily motion, web browser, etc. Functia de media player ii permite televizorului sa redea continutul multimedia disponibil pe o memorie USB externa. Acesta este compatibil cu numeroase formate, fiind compatibil si cu filmele in formatul Full HD.
Interfata este prietenoasa, vitezele de raspuns fiind acceptabile. Televizorul Orion ofera o experienta multimedia de calitate, fiind un model cu performante acceptabile.

Televizorul sta bine si pe partea de conectivitate, integrand: 2 port-uri HDMI, 2 port-uri USB, 1 x scart, 1 x PC si 1 x RJ-45. Tunerul integrat ii permite sa receptioneze canalele TV la o claritate excelenta, utilizand standardul DVB. Actualul model ofera si sunete de calitate, avand la interior un sistem audio stereo de tipul NICAM A2.

Orion PIF40-DLED-S este asadar un televizor cu performante decente si un raport calitate pret favorabil. Analizand toate aceste aspecte, vom descoperi ca televizorul merita achizitionat cu incredere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates