joi, 14 mai 2015

Televizor LED Blaupunkt, 81 cm, Full HD, 32K147

Televizorul Blupunkt 32K147 se dovedeste a fi ideal pentru un utilizator cu buget redus ce doreste a-si achizitiona un televizor de calitate, care sa ofere imagini clare, la rezolutia Full HD.
Acesta este disponibil in magazine la un pret extrem de atractiv, fiind o alegere inspirata si foarte avantajoasa.

Caracteristicile modelului sunt excelente, televizorul remarcandu-se printr-o gama diversificata de aspecte, oferind imagini redate o calitate foarte buna, implicit o experienta de vizionare perfecta.

In ceea ce priveste design-ul, Blaupunkt 32K147 impresioneaza prin aspectul modern si elegant.
Acesta este realizat in totalitate in culoarea negru, carcasa fiind alcatuita din plastic. Ecranul este marginit de o rama subtire cu finisaje stilate. Suportul de masa ultra plat ii confera o stablitate ridicata. Televizorul are o structura compacta, de dimensiuni reduse, fiind posibil sa-l pozitionati si intr-o camera de dimensiuni reduse.

                   Aici un pret foarte bun pentru acest televizor
         Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale televizorului

Claritatea imaginilor este destul de buna, Blaupunkt 32K147 asigurand o experienta de vizionare acceptabila care cu siguranta va satisface asteptarile.
Diagonala de 81 de cm a ecranului este una decenta, televizorul integrandu-se perfect intr-o incapere de dimensiuni medii.
Rezolutia este cea Full HD de 1920 x 1080, imaginile fiind reproduse cu fidelitate. Contrastul nativ este de 1600:1, timpul de raspuns fiind de 8 ms.
La nivelul caracteristicilor speciale se remarca Digital Noise Reduction, o tehnologie de procesare a imaginilor ce imbunatateste calitatea, eliminand imperfectiunile.
Raportul calitate pret este foarte bun, televizorul oferind in acest pret imagini de calitate, dar si un sunet puternic.

Sistemul audio integrat are puterea de 16 W, fiind alcatuit din doua difuzoare stereo. Sunetele sunt redate la o claritate acceptabila.

Televizorul integreaza si o functia de media player ce asigura redarea continutului disponibil pe o memorie USB. Veti putea astfel continutulul multimedia la o calitate foarte buna si va bucura de filmele HD direct pe televizor.

Receptionarea canalelor se realizeaza in format digital, la o calitate excelenta, tunerul integrat fiind de tipul DVB-C/T.

Televizorul se mai remarca si prin faptul ca integreaza o gama variata de porturi. Conectivitatea este alcatuita din porturile: HDMI, USB, scart, component, composite si din slotul CI+.

In concluzie, Blaupunkt 32K147 este un televizor de calitate care cu siguranta merita achizitionat, fiind o alegere inspirata la un pret foarte atractiv. Acestea fiind spuse, va recomand cu incredere sa-l achizitionati !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates