sâmbătă, 21 martie 2015

Masina de spalat rufe Slim 6th Sense Colours Whirlpool AWSX63213, 1200 RPM, 6 kg, Clasa A+++, Display LCD, Alb

Whirlpool este unul dintre cei mai importanti producatori ce activeaza pe piata de electrocasnice, produsele acestora fiind foarte apreciate de utilizatori pentru fiabilitatea excelenta de care dau dovada. Acesta a fost si unul din motivele care m-au indemnat sa aleg acest brand atunci cand mi-am achizitionat masina de spalat. In articolul de astazi va voi prezenta impresiile referitoare la masina de spalat Whirlpool AWSX63212, un produs electrocasnic foarte calitativ care cu siguranta mi-a indeplinit asteptarile. Aspectele prin care masina de spalat se remarca sunt reprezentate de: capacitatea mare de incarcare, consumul energetic redus si gama diversificata de programe, performantele la spalare fiind excelente. Pretul este foarte bun pentru un produs atat de bine dotat (aici pretul), o alegere inspirata de care sunt foarte multumit.

La exterior, Whirlpool AWSX63213 impresioneaza prin design-ul modern si elegant, suprafata acesteia fiind realizata in culoarea alba.
Culoarea alb a suprafetei, alternata de insertiile argintii regasite la nivelul hubloului ii confera masinii de spalat o stilistica aparte.

Panoul de control este situat in partea superioara, integrand un buton rotativ pentru selectarea programlelor si alte butoane pentru setarea optiunilor, interfata acestuia fiind una foarte simplista si usor de utilizat. Aici se face remarcata si prezenta unui panou led ce va afisa timpul ramas pana la finalizarea programului.
Sertarul pentru detergent este situat in partea laterala, integrand compartimente pentru detergent sau balsam.

Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale masinii de spalat

 Masina de spalat se va integra perfect si intr-o incapere de dimensiuni mai reduse, asta datorita dimensiunilor slim de 84.5 x 59.5 x 45 cm.
Eu am amplasat-o intr-o baie de dimesniuni medii, spatiul ocupat fiind unul destul de redus.

Incarcarea rufelor se realizeaza frontal, hubloul avand un diamentru mare si o deschidere larga.
Capacitatea de incarcare este de 6 kg, tamburul fiind foarte incapator, fapt ce imi permite sa adaug la spalat o cantitate mare de rufe. Pot fi spalate si articolele mai voluminoase, precum pilotele sau paturile. Deci, aceasta imi asigura strictul necesar cu privire la spalarea rufelor de tot felul, fiind absolut suficienta pentru o familie cu un numar mediu de membri.

 

Centrifugarea se realizeaza la o viteza de pana la 1200 de rotatii pe minut, aceasta find de fapt si setarea pe care o aleg in majoritatea situatiilor. Am ramas impresionat de faptul ca aceasta este foarte stabila chiar si la aceasta viteza de rotatie ridicata. Masina de spalat Whirlpool AWSX63213 este inclusa in clasa B de eficienta la centrifugare, eliminand umiditatea din rufe in procente de pana la     54 %. Rezultatele in aceasta etapa sunt foarte bune, rufele fiind stoarse foarte bine, uscandu-se in multe cazuri si in aceeasi zi.

Nivelul de zgomot are valorile de 59 de dB la spalare si de 75 de       dB la centrifugare. Nu pot afirma ca este cea mai silentioasa masina de spalat pe care am auzit-o, dar nici zgomotoasa nu pot spune ca este. Comparativ cu vechea masina de spalat, aceasta este mult mai silentioasa. In etapa de spalare zgomotul este foarte redus, avand un zgomot ceva mai ridicat in etapa de centrifugare, mai exact pe la sfarsitul acestei etape cand centrifugarea atinge maximul de 1200 rpm.
Deci, la stoarcere, turatia este una progresiva, maximul fiind atins in etapa finala de stoarcere.

Aici un pret foarte bun pentru aceasta masina de spalat rufe

Programele de spalare sunt foarte diversificate, fiind disponibila o gama ce include programe de tot felul. Programele cel mai frecvent utilizate de mine sunt: programul bumbac, programul mix, sintetice sau colorate. Cum putem observa si din poza, programele sunt grupate pe diferite nivele ale temperaturii. De exemplu, programul bumbac poate fi setat la temperaturile de 40, 60 sau 95 de grade.
O alta functie pe care o consider utila este functia rapid (activata de butonul situat in partea stanga jos). Aceasta functie este disponibila la majoritatea programelor, activata aceasta va scurta timpul acestora.

De exemplu, programul sintetice 30 de grade ce are durata de 1:16 va dura doar 51 de minute cu aceasta functie activata. Programul bumbac ce are o durata de 2 ore si 5 minute va dura doar 1:15 minute. In majoritata situatiilor utilizez aceasta optiune, rezultatele la spalare fiind excelente.

Masina de spalat Whirlpool AWSX63213 beneficiaza si de tehnologia 6 th sense, o tehnologie inovatoare bazata pe senzori speciali ce au rolul de a detecta incarcatura si ajusta durata programului in functie de cantitate.

Aceasta este si foarte eficienta, fiind inclusa in clasa A+++ energetica, cea mai eficienta clasa disponibila, avand un consum mediu de 700 de W la un program de spalare. Producatorul estimeaza un consum anual de 147 de kw la 220 de cicluri de spalare.

In concluzie, Whirlpool AWSX63213 este o masina de spalat extrem de calitativa despre care pot spune ca sunt multumit in totalitate, aceasta asigurand tot ceea ce tine de o spalare perfecta si eficienta.
Acestea fiind spuse, va recomand cu incredere sa o achizitionati ! Cu siguranta merita !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates