sâmbătă, 21 februarie 2015

Frigider Beko DDEN517WD+, No Frost, 440 l, Clasa A+, H 191.5 cm, Alb

Atunci cand suntem in cautarea unui aparat frigorific, vom putea alege intre clasicul frigider si combina frigorifica. In ultima perioada, aceste aparate s-au schimbat foarte mult, diferentele intre aceste doua tipuri fiind minime. De fapt, diferenta consta in locul de amplasare al compartimentelor.
De regula, la combina frigorifica vom gasi amplasate in partea de sus frigiderul, iar in partea de sus congelatorul. La frigder, acestea sunt dispuse invers.
Alegerea unui astfel de aparat frigorific va tine de preferinte, caci, functionalitatea va fi extrem de similara. De exemplu, daca aveti copii mici, ati putea merge pe varianta de frigider cu doua usi.
Cum partea de frigider este situata in partea de jos, copii vor avea acces mult mai usor la alimente atunci cand dumneavoastra sunteti plecat.

Asadar, in prezentarea de astazi vom vorbi despre frigiderul Beko DDEN517WD+. Un model foarte calitativ, comercializat la un pret mediu, ce beneficiaza de tehnologia No Frost pe partea de racire.
Caracteristicile modelului sunt foarte bune, raportul calitate/pret fiind unul excelent.

Acesta se face remarcat si prin design, avand un aspect modern si elegant. Exteriorul este realizat in totalitate in culoarea alb, integrandu-se perfect intr-o bucatarie moderna. Manerele orizontale permit deschiderea usilor fara efort. Panoul de control al temperaturilor este situat pe usa congelatorului, in timp ce dispenserul de apa este situat pe usa frigiderului.

                             Aici un pret foarte bun pentru acest frigider
Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale acestui aparat frigorific

Dimensiunile modelului sunt de  191.5 x 70 x 68 cm, fiind posibila amplasarea in orice spatiu.
Capacitatea neta totala este de 440 de litri, fiind foarte incapator pentru a satisface cerintele unei familii medii.
Frigiderul are capacitatea de 350 de litri, fiind organizat foarte eficient. Acesta este compartimentat pe: 4 rafturi, 2 compartimente legume/fructe, 1 suport pentru sticle si 4 suporturi de usa.
Pentru conservarea legumelor si a fructelor pentru un timp cat mai indelungat, in interiorul frigderului, in zona compartimentelor, o lumina albastra este activa in mod permanent ce va asigura mentinerea efectului de fotosinteza.
Functia de ionizare va neutraliza bacteriile care genereaza mirosuri neplacute, aerul fiind mentinut curat.
Capacitatea congelatorului este de 90 de litri, fiind impartit pe 1 raft si 2 suporturi de usa. Capacitatea de congelare a acestuia este de 6 kg/24 de ore.
Sistemul de racire se bazeaza pe tehnologia no frost, racirea fiind relizata pe curenti de aer(multiflow). In acest fel, temperatura va fi mentinuta la un nivel constant, iar depunerile de gheata nu se vor forma in interiorul congelatorului.
Eficienta energetica este foarte buna, frigiderul fiind incadrat in clasa A+. Deci, consumul de curent va fi unul foarte scazut.

In concluzie, Beko DDEN517WD+ este un frigider extrem de calitativ si foarte performant ce va asigura pastrarea unei cantitati mari de alimente in conditii optime, fiind o alegere foarte inspirata care cu siguranta merita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates