sâmbătă, 17 ianuarie 2015

Laptop Asus X555LD-XX062D cu procesor Intel® Core™ i3-4030U 1.90GHz, Haswell™, 4GB, 500GB, nVidia GeForce 820 2GB, Free DOS, Black

Asus X555LD-XX062D este un laptop entry-level comercializat la un pret destul de avantajos si reprezinta o alegere solida datorita performantelor excelente pe care acesta le ofera, asigurand o experienta excelenta in utilizare.
Un laptop perfect pentru utilizarea in activitatile multimedia uzuale, de zi cu zi, cat si in cele mai complexe.
Merita sa faceti alegere si datorita faptului ca acest laptop este produs de catre o firma consacrata in domeniu, Asus fiind unul dintre cei mai importanti producatori pe piata de laptopuri la nivel mondial.
Laptopul beneficiaza de un design modern, fiind un model al seriei X cu elementele specifice acestei serii. Aspectul acestuia se face remarcat prin finisajele elegante, cu textura fina. Dimensiunile acestuia sunt foarte compacte, avand o grosime de 25.8 mm si o grutate de 2.3 kg.
Touchpad-ul este unul de dimensiuni mari si foarte precis, beneficiind de tehnologia smart gesture, fiind compatibil cu gesturi multi touch. Tastatura ergonomica, cu taste clichet ajuta la tastarea precisa, oferind o experienta comfortabila de lucru.

                              Cumpara laptopul de aici la un pret foarte bun
              Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale laptopului

Ecranul laptopului Asus X555LD-XX062D are diagonala de 15.6 inch si rezolutie hd de 1366x768 si afisaza imaginile extrem de clar.
Trecand la partea hardware, vom descoperi o configuratie ce are la baza un procesor de la intel, model i3-4030U cu doua nuclee ce ruleaza la viteza de 1900 mhz si are o memorie cache de 3 MB, arhitectura haswell, tehnologie de 22 nm.
Placa video este de la nVidia, model 820M cu 2GB memorie. O placa video dedicata ce asigura o grafica foarte buna in activitati multimedia si in gaming.
Memoria ram de 4 gb se dovedeste a fi absolut suficienta in orice activitate solicitanta si in multitasking.
Si stocarea este excelenta deasemenea, HDD-ul avand o capacitate de 500 de GB, perfect pentru inmagazinarea intregilor colectii de muzica, filme si jocuri.
Noile laptopuri Asus sunt dotate cu un nou tip de acumulatoare, cele cu doua celule, tot cu tehnologia li-ion. Autonomia de lucru este una excelenta, extrem de similara daca nu chiar mai buna decat vechile acumulatoare cu 4 celule.
Dotarile multimedia ale laptopului Asus X555LD-XX062D includ o unitate dvd-rw, mirofon, camera web, cititor de carduri si difuzoare stereo cu tehnologia sonicmaster.
Pe partea de conectivitate se regasesc porturile usb, hdmi, vga si iseirea audio, cat si wireless si bluetooth integrate.
Datorita porturilor USB 3.0, veti obtine o viteza de transfer foarte mare, de ordinul zecilor de megabiti pe secunda, o viteza de cu pana la 10 ori mai mare fata de vechiul standard.

In concluzie, va recomand sa achizitionati acest laptop de la Asus, fiind un produs performant si de o calitate foarte buna ce permite utilizarea in aproape orice activitate multimedia la viteze de lucru excelente.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates